Art Mirror

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden a figyelmükbe ajánljam cégünket!

Az Art Mirror® 2004 óta működik, több mint 20 év távlatában tulajdonosaként és a Név megalkotójaként kijelenthetem, hogy Magyarországon mára egyet jelent az Angol- rusztikus stílusú bútorokkal, kielégítve ezzel hazai és külföldi ügyfeleink igényeit az alábbi profilokban:

Art Mirrorbútor tervezés, kivitelezés

Art Mirrorlakásbelsők kialakítása, belsőépítészet

Art Mirrordesign-és lakberendezési tanácsadás

Art Mirrorközületi bútorok gyártása

Célunk hogy a teljesen személyre szabott tervezés mellett, kiváló magyar minőségű, európai színvonalú termékeket készítsünk. Cégünk legfőbb elve az egyediség, amelyben elsődleges szempont, hogy mindent az ügyfél kérése, ízlése szerint alakítunk ki (egyik bútorunkon sincs előre gyártott elem, nincs két egyforma tervezésünk és megvalósult munkánk).

A személyre szabott, egyedileg tervezett bútorainkban, lakásbelsőinkben megvalósul, az élhető elegancia, legyen az rusztikus vagy modern külsőben.

Az elmúlt évek nagyobb kiállításain (Lakáskultúra élőben, Konyhakiállítás) Angol rusztikus konyhabútorunkkal jelentünk meg, melyet a látogatók csak „ékszerdobozként” emlegettek.

Munkarendünkben nagyon fontos a személyes igények megismerése a környezet és persze a megrendelő kívánságai. Az imént említetteket figyelembe véve a következőként alakul:

Időpont egyeztetés után személyes találkozó megbeszélése, bemutatótermünkbe, vagy a helyszínen.

Ekkor egy sematikus (de méretezett), vagy kész alaprajz szerint az elképzelések, megvalósítási lehetőségek megbeszélése, külön kívánságok, praktikus kiegészítések felvetése történik.

Megtervezzük a megálmodott bútort, amely alapján végleges árajánlat is készül.

Art Mirror

A pontos helyszíni felmérés, a végleges műszaki tervek elkészülte után történik a szerződés megkötése. Két részből áll: a gyártáshoz szükséges anyagok és kiegészítők pontos leírásából, másrészt a konyhai gépek megrendeléséből (ha ez szükséges). Szerepelnek a bútor tulajdonságai a megbeszéltek alapján és a gyártás valamint a beszerelés időpontja.

A munkánkat akkor tekintjük befejezettnek, ha mind a megrendelő mind az Art Mirror munkatársa alapos áttekintés után a kész munkadarabot megfelelőnek találja, azaz teljes körűen átvette illetve átadta.

Munkáink során a folyamatok teljes felügyelet alatt zajlanak, tehát az aktuálisan készülő minden egyes munkafázisnál cégünk hangsúlyt fektet a minőségi munkavégzésre, az ütemterv pontos betartására, valamint az időközben felmerülő esetleges akadályok, változtatások rugalmas megoldására.

Art Mirror

Keresse Társaságunkat bizalommal!

Érdeklődését várva, üdvözlettel: Kerti Zsolt, Ügyvezető

Megnevezés: Art Mirror® Kft.

Székhely: 2051 Biatorbágy, Pátyi utca 13.

Adószám: 25484300-2-13

Kapcsolatfelvétel