Art Mirror

Art MirrorVázlattervezés / előzetes tervezés

A vázlattervezés olyan előzetes tervezet készítése, amely megmutatja a megrendelő elképzelései alapján elképzelt bútor formáját, kialakítását, és a hozzávetőleges méretét.

Az előzetes tervek készítése során sor kerül egy pontos árajánlat készítésére is, mely a végleges árat tartalmazza. Amennyiben a gyártásba kerülésig az előzetes tervezéshez képest változások lennének, ez ± 10% változást eredményezhet az árban. Az ár és a méretek a helyszíni felmérés alapján változhatnak.

Art Mirror

Árajánlat készítése minden esetben 10.000,-Ft.Az előzetes tervezés és a helyszíni felmérés konyháinknál 95.000-220.000,-Ft közötti, egyedi bútorainknál 60.000-195.000,-Ft közötti árba kerülnek, amely a megrendeléskor beleolvad a megrendelés összegébe! Ennek köszönhetően minden megrendelőnk részére a tervezés ingyenes! Amennyiben nem nálunk kerül lerendelésre bútor, akkor is megvásárolhatja az elkészült terveket, amelyből a szakipar már a gyártásnál megszokott műszaki paraméterek alapján tudja legyártani a már megálmodott bútort Önnek! A gyártmánytervek a kalkulált árajánlat 5%-ába kerülnek!

Kapcsolatfelvétel