Rusztikus konyhabútor
Töltés
Rusztikus konyhabútor

Rusztikus konyhabútor

A rusztikus konyhabútor népszerűsége

A rusztikus konyhabútor egyre inkább népszerű az új építésű házak és a lakásfelújításon gondolkodók körében, nem véletlenül. A rusztikus dizájn ugyanis magával ragadó és időtálló, valamint egy utánozhatatlan, semmihez sem fogható hangulatot teremt bármely konyhában. Arról pedig nem beszélve, hogy a rusztikus konyhabútor készítéshez használt anyagok tartósak, kényelmesek és igazán masszívak, a rusztikus színek pedig elragadóvá teszik a mindennapokat, melyet egy rusztikus konyhában tölt el az ember. Habár nincs két egyforma rusztikus konyhabútor, mégis van bennük valami közös. Ez pedig nem más, mint aza különleges érzés, mely elfog a rusztikus dizájn körében. Rusztikus konyhabútor közelében ugyanis egyszerűen úgy érzi az ember, mintha minden egyes tárgy, minden egyes bútor a lakó igénye szerint lenne elhelyezve, és mindezt úgy, hogy az összes kényelmi szempontot figyelembe vették az elkészítéskor és a berendezéskor is

A rusztikus konyhabútor egyedi jegyei

Habár nincs két egyforma rusztikus konyhabútor, mégis van bennük valami közös. Ez pedig nem más, mint az a különleges érzés, mely elfog a rusztikus dizájn körében. Rusztikus konyhabútor közelében ugyanis egyszerűen úgy érzi az ember, mintha minden egyes tárgy, minden egyes bútor a lakó igénye szerint lenne elhelyezve, és mindezt úgy, hogy az összes kényelmi szempontot figyelembe vették az elkészítéskor és a berendezéskor is. A rusztikus konyhabútor színpalettája A rusztikus konyhabútor egyik bája, hogy a festés egyenletlennek, mégis esztétikusnak hat. A rusztikus ugyanis egyenlő az elnagyolt ecsetvonásokkal, ettől lesz igazán különleges és megkapó a végeredmény, meg persze a különleges színektől. Utóbbi tekintetében a legjellemzőbb a terrakotta, az okkersárga, a barna, valamint a zöld szín, ezeknek is a pasztell változata, hiszen a rusztikus konyhabútor másik védjegye a természetközeli, „jó ránézni” hatás.

A rusztikus konyhabútor jellemzői

A konyha nemcsak a finomabbnál finomabb fogások színtere, de az a helység is, ahol a család össze tud gyűlni a nap végén. A rusztikus konyhabútor repertoárjában megtalálható faragott vagy festett szekrények sokasága hagyományos mintázattal, és alul tömör ajtós, míg a felső részen üveges táralószekrényekkel tarkítva. A rusztikus konyhabútor egyik ismérve, hogy a háztartási gépek be vannak ágyazva a bútorzatba annak érdekében, hogy ne rontsák a rusztikus hangulatot. Ismérve még a családnak, vagy akár a vendégeknek is helyet adó, hatalmas faasztal.