Art Mirror

A rusztikus konyha nem véletlenül bűvöl el mindenkit.

A rusztikus konyha népszerűsége 

A rusztikus konyha nem véletlenül örvend akkora népszerűségnek manapság, hiszen a rusztikus hangulattal kéz a kézben együtt járó egyszerűség sokakat első látásra levesz a lábáról. A rusztikus konyha időtlen dizájnja ugyanis egy olyan összhatást kelt, mintha a konyhabútor minden egyes eleme önmagában egy dizájnelem lenne. 

A rusztikus konyha jellemzői 

A rusztikus konyha egyik meglehetősen szembetűnő jellemzője a krémfehér alap, mely színre nem véletlenül került a választás. Ez a szín ugyanis nem kicsinyíti, épp ellenkezőleg: optikailag nagyítja a teret, mely tulajdonságának köszönhetően beleillik bármely méretű konyhába. A rusztikus konyha egyik másik jellemzője, hogy a falakon díszlécek alkalmazásával válik egyedivé a konyhai tárolás, valamint, hogy a bútorok mind tömörek és tartósak.

A rusztikus konyha védjegyei

A rusztikus konyha bármely fajtájáról egyértelműen elmondható, hogy a természet színei jelennek meg bennük, méghozzá egyenletlen, megmunkálatlannak tűnő felületeken. A rusztikus konyha elegyíti magában a régi és új elemeket, valamint megjeleníti a feltűnő zsanérokat és a már kinézetre is masszív bútorokat.

A rusztikus konyha sokszínűsége

Talán azt hinnénk, hogy a rusztikus konyha egyfajta stílusirányzatot ölel körbe, ám ez nincsen pontosan így. Válogathatunk ugyanis angol rusztikus konyha, francia rusztikus konyha, skandináv rusztikus konyha, sőt, román rusztikus konyha között is! Válasszuk azonban bármely irányzatot, abban viszont biztos lehet, hogy a végeredmény lenyűgöző lesz!