Art Mirror

A konyhabútorok kialakítása mellett pár egyszerű lépéssel is tied lehet a régóta áhított modern konyha!

Modern konyha, kilincsek nélkül 

Aki járt már modern konyha környékén, az biztosan észrevette, hogy kilincsek tekintetében nincsenek eleresztve ezek a konyhabútorok, nem véletlenül. A minimalista dizájnt képviselő modern konyha alapja ugyanis ezen is alapul. Modern konyha tervezésénél épp ezért mindenképpen figyeljünk arra, hogy a kilincseket más megoldású konyhaszekrényekkel pótoljuk.

A modern konyha kiegészítői

A modern konyha érzése akkor is otthonunkba varázsolható, ha például egy régóta rejtegetett pezsgőspohár készletet kiteszünk, gyakorlatilag mutatóba a konyhaszekrényekre aggatva, vagy éppen külön polcot szerelünk fel azért, hogy az egymáshoz illő fűszertartókat tegyük rájuk. A modern konyha ismérvébe ugyanis a konyhabútorok kialakítása mellett ez is beletartozik!

A modern konyha, feketébe öltöztetve

A fekete kiegészítők mindenütt egy elképesztően elegáns, luxus, és nem mellesleg hívogató hatást keltenek, pláne akkor, ha a modern konyha részévé tesszük őket! Természetesen nem szükséges mindent fekete színűre készíttetni, hiszen az sem szerencsés, így, ha ezt a színt választjuk, mindenképpen találjuk meg az arany középutat!

Modern konyha, a szürke eleganciájával

A feketéhez hasonlóan a szürke is egy meglehetősen megosztó szín, melyre még az „unalmas” és „egyhangú” jelzőt is rá szokták aggatni. Pedig a szürke hihetetlenül jól működik a modern konyha kialakításában, legyen szó a fal színéről, vagy akár a konyhabútorok színéről, garantáltan látványos hatást fogsz elérni vele!