Art Mirror
Rusztikus konyhabútor Art mirror stílusban

A rusztikus konyhabútor stílusjegyei

A rusztikus konyhabútor térhóditása

A rusztikus stílusú bútorok napjainkban egyre népszerűbbé váltak a belsőépítészet területén. A rusztikus konyhabútorok különösen vonzóak lehetnek azok számára, akik kifinomult eleganciát és a családi harmóniát szeretnének megvalósítani az otthonukban. A rusztikus stílusban készült konyhabútorok hozzájárulnak a mindennapjaink kényelméhez és a ház otthonos hangulatához, és élénkítik a konyhát.

Rusztikus konyhabútor Art mirror által

A rusztikus konyhabútor formai kialakítása

A rusztikus konyhabútor stílusa kifinomult, részletgazdag, természetes anyagokkal való összhangot hangsúlyozza. Az olyan anyagok, mint a fa, a kő és a fémek, a rusztikus konyhabútorok szerves része. A fa különösen fontos a rusztikus stílusban, mivel a természetesség és a melegség érzetét adja.

A rusztikus konyhabútor melegséget és nyugalmat sugároz

A rusztikus konyhabútor gyakran egyszerű, praktikus és hagyományos formát ölt magára miközben belső kialakításában a mai legmodernebb megoldásokat tartalmazza. Az asztalok, székek, polcok és szekrények olyan egyedi formával rendelkeznek, amelyek meghatározzák a rusztikus stílusra jellemző erőteljes megjelenést. A rusztikus konyhabútorokkal felszerelt konyha különösen vonzó lehet azok számára, akik szeretik az otthonos,meleg környezetet és az otthonokban szeretnék megteremteni a nyugalmat.

Rusztikus konyhabútor Art mirror stílusban

A rusztikus konyhabútor anyagai

Akik rusztikus konyhabútorokat keresnek, számos lehetőség és megoldás, díszítési mód közül választhatnak. A fa, natúr és felület kezelt formában lehet a fő alapanyag, de használhatók ma már közkedvent különböző színre festett MDF. anyagok ezen felül fém és kőelemek is. A rusztikus konyhabútor gyakran használt színei közül a fehér, a krém és a bézs ezen felül egyre gyakrabban találkozhatunk színes megjelenésekkel mint példáúl zöld, kék, menta és élénkebb színekkel. Az ilyen stílusú bútorok általában selyem vagy matt felülettel készülnek és inkább természetes hatásúak, picit antik benyomást keltenek.