Art Mirror

Franciaország szépségét a Provance konyhabútor egy perc alatt visszaadja.

A hamisítatlan francia Provance konyhabútor

Franciaország egyedi és utánozhatatlan szépségét nem csak akkor fedezhetjük fel, ha van szerencsénk ellátogatni ebbe az elképesztően elegáns, idilli hangulatú, gyönyörű tájakkal tarkított országba, hanem akkor is, ha otthonukba Provance konyhabútor mellett döntünk. Ez a konyhabútor ugyanis minden szegletében visszahozza a hamisítatlan francia érzést otthonába!

A Provance konyhabútor jellemzői

A Provance konyhabútor meleg és hangulatos hatást kelt, és teszi mindezt úgy, hogy a legegyszerűbb színeket használja. A Provance konyhabútor a helyi francia kis falvak egyszerűségét, otthonosságát és végtelen nyugalmát árasztja magából, és még az is érezheti az otthon melegségét és közelségét, aki esetleg csak látogatóban van egy Provance konyhabútorral tarkított házban. 

A Provance konyhabútor színei

A Provance konyhabútor színeit közvetlenül a francia vidékekről és az ott található színekből merítették, mely nem más, mint az isteni illatú levendula utánozhatatlanul szép lila színe, a csodálatos óceánpartok bézs homokjának színe, valamint a francia házak falának jellegzetes, egyszerű, mégis hangulatos krém színe. Ezeket a lágy és meleg színeket fával kombinálják, és így lesz tökéletes a Provance konyhabútor minden egyes négyzetcentimétere.

A Provance konyhabútor stílusa

A Provance stílus tökéletes illik a konyhákba, így nem véletlen, hogy a Provance konyhabútor ennyire népszerű, méghozzá egyre több otthonban. Ehhez az idilli, rusztikus, fából készült látványhoz ugyanis semmi sem hasonlítható, ha pedig kombinálják stilizált csempével, kerámia munkalapokkal és a stílushoz illő csapteleppel, akkor a végeredmény egy hamisítatlan, csodálatos szép francia hangulatú konyha lesz!