Art Mirror

A Provance konyhabútor az egyik legszebb megoldás bárki konyhájába.

A Provance konyhabútor ismérve

A letisztult és elegáns francia stílus ihlette Provance konyhabútor méltán nyerte el az egyik legkedveltebb konyhabútor jelzőt. Ezen stílus meglehetősen jellegzetes, mely megjelenik a könnyű és világos színekben, és az elképesztően mívesen és finoman faragott faelemekben a konyhabútor minden egyes milliméterén. A Provance konyhabútor hamisítatlan védjegye végezetül pedig nem más, minthogy a bútorzat teljesen. fából készült, és hogy csodálatos szép pasztellszínekkel van átfestve minden szeglete.

A Provance konyhabútor alapja

A Provance konyhabútor szekrények előlapja többfajta módon készíthető el, ám válassza mindegyiket, garantáltan ezen stílus jegyeit fogja képviselni mind a furnérozott, mind a mázas, valamint mind a csiszolt fajtája. A Provance konyhabútor nem egy túldíszített konyhabútor, ám ez így van rendjén: az összképet ugyanis a visszafogott, ám de lágy és letisztult vonalak teszi igazán tökéletessé.

A Provance konyhabútor stílusa

A Provance konyhabútor minden olyan embernek a tökéletes konyhabútora, aki szereti a természetes színeket és elemeket, valamint a hagyományos megjelenést a belsőépítészet terén. A Provance konyhabútor leginkább a különleges, vintage bútorgombokkal és fogantyúkkal szokott díszítve lenni, természetesen a kiegészítőket kivéve, melyről viszont már a konyhabútor tulajdonosának kell gondoskodnia. 

A Provance konyhabútor összképe

Összességében elmondható, hogy a Provance konyhabútor egy finom, lágy és tágas hatást keltő, csodálatos szép színekkel teletűzdelt konyhabútor, mely bármely otthonban megállja a helyét, sőt: bármely otthont egy szempillantásra megszépít. Ha ezt a fajta konyhabútor választja, akkor a francia homokos part és a levendulamezők időtlen tájának szépségét választja: ezt garantáljuk!