Art Mirror

A vidéki konyha az egyik legszebb és legotthonosabb konyhabútor a világon.

A vidéki konyha ismérve

A vidéki konyha egy hangulatos, komfortos és meleg vidéki helyet idéz fel, ahova szinte oda lehet képzelni nagymamánk isteni almáspitéjének illatát, a frissen vágott és vázába tett virágok illatát, valamint a fűszerek isteni aromáját. A vidéki konyhákban eltöltött pillanatok felérnek egy vidéki kis kunyhóban töltött hétvége érzésével, melynek előnye, hogy innen nem kell soha hazamennie!

A vidéki konyha belső kialakítása

A vidéki konyha egyik irányelvét az adja, hogy figyelünk a vidéki irány összes ici-pici részletére, mikor kialakítjuk a belső teret. Ennek köszönhető, hogy ez a fajta konyha ennyire kitűnik a többi közül, hiszen minden négyzetméterében magában hordozza a hamisítatlan vidéki stílus részleteit, melyet a természetességnek, az egyszerűségnek és a praktikusságnak köszönhet.

A vidéki konyha részletei

A vidéki konyha részleteiben is nagyon különleges és gyönyörű, melynek egyik alapját a fém rusztikussága és szépsége adja, amit főként a bútorok fogantyúiban jelenítünk meg. A tér rusztikus és vidéki megjelenését pedig nemcsak a varrott vagy kötött elemekkel lehet még jobban kiemelni, hanem a vintage dekorációs részletekkel is, a tömör faanyagról nem is beszélve.

A vidéki konyha színvilága

A vidéki konyha színeit, akárcsak az egész stílusát és megjelenését a természet ihlette, épp ezért ha vidéki konyhában gondolkodunk, akkor a bézs, a kék, a barna, zöld vagy terrakotta színekkel szoktunk játszani azért, hogy elérjük a konyha teljes harmóniáját. A nagyon rikító és erős színeket mindenképpen kerülni kell, hiszen azzal azonnal elveszik a vidéki konyha egyszerű, letisztult és természetközeli egyedisége.