Art Mirror

A modern konyha kialakítása néhány egyszerű kiegészítővel is lehetséges.

A modern konyha fém elemei

A modern konyha egyik meghatározó eleme lett a fém, mely az ipari stílusjegyek megjelenésével vált a 21. század elején populárissá. Egy két ilyen ipari stílus bekeverése könnyedén lehetséges úgy, hogy ne tűnjön a szoba „befejezetlennek”. Ilyen lehet például a régies, fémlábú székek, melyek ipari stílusú világítással vannak kiegészítve.

A rusztikus és modern konyha hibridje 

Talán sokakat meglep, ám a modern konyha igenis vegyíthető a rusztikus elemekkel! A rusztikus konyha már önmagában is nagyon népszerű, ha pedig a modern konyhába építünk be egy-két rusztikus elemet, például réz tálakat vagy éppen fakanalakat, akkor egy nagyon érdekes és esztétikus látványban lehet részünk!

A fa modern konyha

Sokan talán azt hiszik, hogy a természetes anyagok már kimentek a divatból, az pedig végképp elképzelhetetlen, hogy a modern konyha erősen tükrözze ezeket a jegyeket. Pedig a fa egyszerűsége újra visszatért a divatba, melynek textúrája tökéletes bármely modern konyha kialakításába is!

A színes modern konyha

A modern konyha egyik nagy előnye, hogy mivel a stílusa letisztult, elegáns, és sokszor minimalista is, rengeteg lehetőség rejlik benne mindezek mellett! A színek például nagyon jól állnak ennek a stílusnak, így, ha például fehér a konyhabútor, a színes dísztárgy vagy szokatlan színű hűtő nagyon jó választás lehet!